Asbestinventarisatie

Onlangs is de afdeling asbestinventarisaties van Van Vleuten Consult BV verder gegaan onder de naam Asbest Adviseurs B.V. Onze asbestprofessionals zijn bereikbaar via 0411-633700 en www.asbestadviseurs.com
Een asbestinventarisatie is het onderzoeken van een bouwwerk naar de aanwezigheid van asbest. Een asbestinventarisatie geeft duidelijkheid of asbest in een gebouw aanwezig is, om welke soorten asbest het gaat, op welke plaatsen de toepassingen zich bevinden en hoe het materiaal verwijderd dient te worden met bijbehorende risicoklasse.
Een asbestinventarisatierapport is een verplicht onderdeel bij de aanvraag van een omgevingsvergunning. Van Vleuten Consult bv is gecertificeerd voor het uitvoeren van asbestinventarisaties conform bijlage XIIIa van de arbeidsomstandighedenregeling en onze gecertificeerde DIA’s (Deskundig Inventariseerder Asbest – SC-560 ) en ADK’s (Asbestdeskundige – SC-570) kunnen een dergelijk onderzoek voor u uitvoeren op korte termijn.
Een asbestinventarisatie van een woonhuis of schuur is mogelijk vanaf € 350,- (excl. BTW). Indien daarbij asbesthoudende materialen worden aangetroffen dient per soort en toepassing een monster genomen te worden. De prijs voor monstername en analyse bedraagt € 45,- (excl. BTW) per materiaalmonster.
Vraag een offerte

Is bezemschoon wel bezemschoon? Bekijk onze informatievideo over nieuwe calamiteiten op de werkvloer.


Vraag een offerte

Wease.nl Websitebouwers
2015. Alle rechten voorbehouden.